dijous, 4 de desembre del 2008

GRAN PISTEREC!

Gran foto la que he trobat d'en 'Blackberry Fountain' acompanyat de dos grans comediants com ell. Cal agafar-s'ho així perquè el tema té delit!
A veure si l'èxit de la mani de dissabte passat pels carrers de València obre els ulls a la gent i es repensa una miqueta tot el 'destarifo' d'Educació per la Ciutadania en anglès. Diuen que va ser la demostració civil més nombrosa des del 2003 amb la campanya d'Aturem la Guerra i aquelles mítiques cassolades com la del carrer Floridablanca. Com sempre Canal Bou va tornar a boicotejar la informació reservant només un espai de trenta segons i gràcies.
Paciència....ja cauran!

3 comentaris:

Georgina ha dit...

Jo em quedo amb la reacció del PP. La manifestació ha sigut un fracàs perquè no han sortit al carrer l’1.900.000 persones que formen part de la comunitat educativa.

visca la llei de Joan Ferran!

au, ara ja he descobert el teu bloc. : )

El tio Mel ha dit...

Sí, sí, tranquils que ja cauran, però jo en sé d'uns que esperant esperant s'estan fent vells.

D'altra banda, a aquesta caspa governant que tenim al País no se'ls pot obrir els ulls...perquè ja els tenen oberts, l'únic és que ells ja saben on mirar per al seu propi benefici. Els vanlencians tenim el que ens mereixem, i no li pegues voltes.

BEN ha dit...

No me crec eixa xorrada de que cada poble té el que es mereix.
Millor dit no és només això!!!

Igual que les llengües són dialectes amb sort, la gent ha patit una sèrie de governants que han condicionat la història.

De vegades hi ha pobles que fan el seu propi camí i també hi ha casos on per moltes causes un país es queda ofegat per un altre.

I tampoc la solució està en començar a ficar bombes i matar gent per defensar els teus ideals....no sé...és complicat!

I a vore quan quedem per beure que açò és un fer la mà!