dijous, 25 de desembre del 2008

SANTA INQUISICIÓ POPULAR

Pareix que després d'aquesta setmana l'emissió de la TV3 al País Valencià està sentenciada. El Tribunal Superior de Justícia ha fallat a favor de la Generalitat per tancar els repetidors del Bartolo i del Montdúver. Com ja sabeu, fa un temps van precintar els de la Carrasqueta, la Llosa de Ranes i Alginet.
És indignant que avui en dia on podem vore fins i tot Al-Jazzera, un govern inquisidor vaja dient als valencians que poden mirar i que no. Des del 1984, es pot veure la TV3 a les comarques valencianes i sempre ha sigut un model de com cal que funcione una televisió autonòmica. Llàstima que Canal 9 no haja seguit els seus passos.
En tot aquest sainet tenim clar que el principal culpable és el govern valencià, però hi ha uns personatges còmplices que directa o indirectament han ajudat a fer el camí més planer als reaccionaris. Estem parlant de Jose Montilla i Joan Clos com a exministres d'indústria que tenien la responsabilitat sobre els multiplex digitals i del conseller Joan Manuel Tresserras per creure que la Generalitat Valenciana tenia alguna voluntat de negociació per a la reciprocitat.
L'únic objectiu és ofegar i fer desaparéixer les veus crítiques contra el Consell necessàries en qualsevol democràcia i atacar un dels emblemes més importants de la llengua a les nostres terres.

1 comentari:

El tio Mel ha dit...

Coll a terra! és la única solució.