dilluns, 20 de juliol del 2009

DIES DE CARRETERA

Viatjar amb cotxe amb la família és un dels moments que històricament més m'han marcat. Recorde cadascuna de les destinacions que hem fet junts i els seus estius corresponents.
Dimecres 8 de juliol vam eixir des de Moncofa cap al nord, sense una destinació clara, sense plans, sense saber on dormiriem aquella nit. Vam arribar al Montseny a migdia i encara que amenaçava pluja ens vam enfilar al Turó de l'Home. La boira feia impossible conduir allà dalt i vam abandonar la idea d'arribar al cim.
Tot seguit, Espinelves fou el nostre següent destí de camí cap al pantà de Sau. Un cop davant dels ulls del Collsacabra, vam visitar breument el Parador Nacional on es va bastir l'Estatut durant la transició. Després, ens va faltar temps per retrobar el Monestir de Sant Pere de Casserres a tocar del pantà i gaudir d'una vista espectacular.
Ens vam adonar que Roda de Ter, la pàtria de Miquel Martí i Pol, estava a un tir de pedra i no ens vam poder resistir. Per acabar-ho d'adobar vam fer una ruta nocturna pel casc antic de Vic abans de sopar. Es pot dir que vam aprofitar el dia.

2 comentaris:

El tio Mel ha dit...

Jo crec que hauries d'anar enregistrant en video totes les eixides que fas pel País, i quan tingues 50 anys fer una sèrie documental i convertir-te en el Labordeta català jejeje. I li podries algo així com "Un país en el cabàs d'espart", amb ton pare de comentariste, i amb aportacions tècniques de Canario.

BEN ha dit...

Labordeta ha presentat ara un llibre que es diu 'Memorias de un beduino'. De totes maneres, si algun dia ho faig els mosquits tigre de Còrbera seran els pitjors enemics del beduino...